Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda

F.R.S. for restless sleepers

12.11.2015 Tarihinde yayınlandı

Bu ara sizlerle yeni keşfettiğim markaları paylaşmak istiyorum..Ben herkesin basma kalıp giyinmesinden, birbirinin aynısı olmasından oldukça sıkıldım.. Benim dolabımın da yüzde 80 i siyah ve genelde çok klasik giyinen biriyim..Giyinirken renk kullanan ve maceraya girenleri çok beğeniyorum tabii malesef her maceracı başarılı olamıyor bu kesin.. Bugün sizlerle paylaşacağım marka yaklaşık iki senelik bir marka.. Pyjama tarzında ki bu marka Francesca Ruffini tarafından geçen seçen ilk kez bir koleksiyonla textile piyasasına girdi. Bu yepyeni marka ikinci koleksiyonu ile yürekleri hoplatıp kendinden söz ettirmeyi başardı.

70 li yılların desenlerini kullanarak ağırlıklı olarak ipek kumaşlarla '' A voyage autour d’une chamber” yani yatak odası cevresinde seyahat diye adlandırdığı tarzını hayata geçiren Ruffini, tasarımları hem dilersiniz pyjama olarak, dilerseniz de normal  kıyafet niyetine kullanabilrisiniz.Ben özellikle pantalonlarını çok seviyorum... renkli, eğlenceli, taze bir marka.... şimdi beymenlerde de satışa başlamış