Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda

Mysabella dünyanın dört bir yanında satışta...

16.03.2014 Tarihinde yayınlandı

 

Mysabella markası Capri sandals denilen taşlı sandalet konseptini ilk getiren ve gerçektende bu konuda oldukça başarılı bir marka.. Bu sene yaptıkları bir anlaşma ile Swaroski etiketi de kullanabilecekler...bu ayrıcalığa sahip Türkiye'de ki birkaç firmadan biri oldular..

www.mysabella.com sitesi üzerinden de dünyanın dört bir köşesine satış yapan marka Dubrovnik, Dubai ,Zagreb gibi şehirlerde de satış noktaları açtı.onlien internet sitleri hautearabia ve newsasianfashion da da online satışları olan mysbella'yı gerçekten kısa zamandaki başarısını tebrik etmek lazım.

Bu sene Londra Bvlari otelde özel bir defilede de sandaletlerini tanıtan firma bir iki farklı modelde bikini ve mayo ile ürün çeşitlerini da genişletmeye başladı bile.. Plaj kolleksiyonlarında da Swarowski etiketi mevcut.gerçekten kısa sürede ciddi bir başarıya imza atan Mysabella'yı yürekten kutluyorum umarım çok yakında heryer de kendi dükkanlarını da görebileceğiz.