Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda       Çanta

Louis Vuitton Lockit modeli

21.07.2014 Tarihinde yayınlandı

Louis Vuitton'un  bir klasiği olan  Louis Vuitton soft lockit'i daha güncellenen tasarımıyla bu sezonun it bagi olacak gibi.. İlk kez 1958 yılında tasarlanmış olan bu model; bugün kaşmir derisi kullanılarak yumuşacık bir deriden, kolay taşınan ve  yeni tasarımla günümüzün çizgilerini yakalıyor.

Bu ilk sezonunda 5 farklı renk seçeneği sunan model, eski tasarımında olduğu gibi kenarındaki kilit  gibi  detaylar a sadık kalınarak tasarlanmış.Ancak günümüzün ihtiyaçları da düşünülmüş. Örneğin smartphoneları kolayca bulacağınız bölmeler, ve fermuarlı cepler gibi günümüz ihtiyaçları da düşünülmüş. İstersen omuzda ,istersen elde taşıyabileceğin bir modernliğe de sahip.  Reese Witherspoon ve Karlie Kloss bu modeli ilk kullanan ünlülerden.. Amerikada 4.150 dolara satışa çıkan bu model eskimeyen, klasik Louis Vuitton çantalardan biri olarak senelerce dolabınızda kalabilecek bir parça..