Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda       Çanta

Sarah's bag...favorilerimden

03.12.2014 Tarihinde yayınlandı

Sarah Beydoun’un Beyrut’ta yarattığı Sarah’s bag markası artık ününü kendi ülkesinin dışınıa da taşıdı..London Paris, Newyork , Montreal, Arap Emirlikleri, İstanbul’da da satılan bu çantalar gerçekten oldukça hoş ve özgün.. Yapımında hapishanelerde kalan ya da yeni çıkan kadınları kullanan Sarah, hem o kadınlara bir el uzatıp ciddi bir iş gücü yaratıyor; hem de bu kadınların yaratıcılığının da ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Çantalarında Andy Warhol desenlerini kullandığı gibi, kendi kültüründen öğeleri de kullanıyor… Örneğin Lübnanlı diva Sabah ya da Beyrut haritası yada arapça bazı özlü sözler yazıldığı gibi isterseniz sizin istediğiniz bir söz ya da isim de yazılabiliyor. Bu çantaların kaderi 2004 yılında Ürdün kraliçesi Reina’nın İspanyaPrensi Felipe ‘in düğününde Sarah’s bag kullanması ile bir başka boyuta taşınmış.

Bugun 40 ile 500 dolar arasında değişen bir fiyat aralığında satılan Sarah’s bag’lerin üretimi için Lübnan’da yaklaşık 100 kadın çalışıyor. Ben bu keyifli marka ile Lübnan’lı arkadaşım Rita Mousalli sayesinde tanıştım…Beyrut’agittiğimde de dükkanına uğradım ve gerçekten ellim kolum sarah’s bag dolu döndüm İstanbul’a…Rita’nın Bana hediye ettiği üstünce arapça ‘’Zeynep Bilgin’’ yazan çantamı hala en keyifle kullandığım çantam.. Cluntch’lar, askılı çantalar küçük portföyler çeşitli farklı tasarımlarla sarah bag2de mutlaka sizinde seveceğiniz bir hatta birkaç model vardır emin olun…Eğer Yolunuz Beyrut'a düşerse ve uğramak isterseniz adresi Ashrafiyeh,Tabaris, 100 liban street, mhanna bldg, 2nd floor, Beirut