Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Mücevher & saat

Pura Vida bileklikler

01.08.2014 Tarihinde yayınlandı

Amerika'da bu yaz yoğun ilgi gören Pura Vida Bilezikleri artık Türkiye'de de satılıyor.Bu yaz çok moda olan bu bilekliklerin orjinali olan Pura vida Istinye Park'ta Mon-Reve, Zorlu ve Akasya' AVM de Industrie Denim magazalarinda ayrıca online olarak da perabulvari.com'da satişa sunulmakta. 

Costa Rica'da takı sanatçılari tarafından el emeğiyle yapılmakta olan bilekliklerin ip kısmı balmumu kaplı olup, sudan etkilenmiyor.  Pura Vida Bileklikler şu anda dünyada 2,500’un üzerinde surf dükkanlarinda, butiklerde, üniversitelerde ve büyük zincir magazalarda satışta. Bunlarin en bilinenleri arasinda Nordstrom, Bloomingdales, Victoria’s Secret (online) gelmektedir. Bu sene içerisinde amaçlanan  Pura Vida Bracelets markasinin nasıl Amerika'da ki gelirini bir bölümü sosyal sorumluluk stratejisi için kullanılmaktaysa, aynı şeyin Türkiye'de ki birkaç vakıf için de  uygulaması...