Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

Mamika's lezzeti....

07.05.2014 Tarihinde yayınlandı

Mamika's markası Nomi Erkohen'in evde yaptığı özel bir lezzet. Farklı mevsimlerde farklı meyvelerle hazırladığı lezzetli marmelatlar. Ancak marmelat deyip geçmeyin. Bunların tadına bakınca farkı anlayacaksınız.Bu ürünlerin hepsi reçel gibi sabah kahvaltısında kullanıldığı gibi birçoğu tatlı niyetine ya da etin yanınada servis edilebiliyor. Örneğin 


Tomate epice adlı üründe cheery domates, zencefil ve başka farklı baharatlar var. Bu reçel olarak kullanılacağı gibi hindi, ördek ve av etlerinin yanında keyifle servis edilebilir.

Fig martell'in içinde incir,tarçın, karanfil ve konyak var. Bunu da krema ile karıştırarak tatlı gibi servis edebilirsiniz.

Gramolina 'nın içinde greyfurt, mandalina , limon , portakal , bergamut var.Tam bir İngiliz marmeladı..Sconelarla çok keyifli olur.

Orange fabuleux ise başlı başına bir olay. Dilerseniz üstüne çikolata sosu dökerek ve dondurma  ekleyerek tatlı gibi servis yapabilirsiniz. 

Cerise dore ise içinde  white berry ve jamaican vanilya cubukluları içeriyor.Gerçekten tatları oldukça güzel ev yapımı bu marmeladlar alışkanlık yapıyor....

Bu marmeladlardan edinmek için 0535 3499446 Nomi Erkohen'i arayabilirsiniz.