Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

Can Oba lezzet durağı

13.05.2015 Tarihinde yayınlandı

İstanbul gerçekten çok esrarengiz ve hoş birşehir..Hiç olmadık yerlerde, hiç olmadık şeylerle karşılaşabiliyorsunuz.Geçen gün Kapalıçarşı turumuzu Sirkeci'de meşhur Can Oba'nın keyifli fusion restaurantında bitirdik. Karşısında ki kebapçılara çalım atan bu farklı lezzet adresi'nin sahibi Can Oba seneler boyu Almanya Hessen'de hocası  Michelin yıldız’lı  Alfons Schuhbeck’in mutfağında ki eğitim görmüş , sonrada  Schuhbeck’s inn'  de mutfak şefi  olarak çalışmış . Bu dönemde de bu restaurant  eyaletinin en iyi mutfağı ödülünü almış.İşte yurduna dönen Can Oba şimdi Sirkeci Hacopaşa 'da bu farklı deneyimini oldukça mütevazi bir loknatada bizlerle buluşturuyor. Biz gurup olarak menüde ne varsa neredeyse yedik..Balık çorbasi ile başlayan yolculuğumuz tüm ara sıcak ve yemekleri tatmakla devam etti aynı tüm tatlılarıda paylaşarak denedik..Ben özellile deniz mahsüllü patlıcan beğendi yi ve Can Oba'nın karamelli cheese kek'inin hastası oldum desem yalan söylemiş olmam.Denemediyseniz tavsiye ederim..

köpük soslu crabyumurta beyazı yatağında

Kereviz püresi vekaramelize elma dilimleriile ciğer

mandalinalı ve domatesli levrek

balık çorbası

domates soslu ıspanaklı lazanya

deniz mahsüllü karnıyarık

kuskonmazlı somon

                             deniz mahsüllükarnıyarık yanında ki görşek vişneli ördek, altta böğürtlen soslu mousse au chocolat, ve onun yanında greyfurt tramisu..

kereviz risotto

karamel soslu cheesecake