Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

Vicadan azabı çekmeden içebileceğiniz kokteyller

06.01.2014 Tarihinde yayınlandı

İçki içmeyi sevenlerin en büyük derdi kalorisi !! hem kokteyl keyfi yapmak; hem de ince kalmak artık bazı tariflerle mümkün..İşte size 100 kalorinin altında bazı içki tarifleri....

1-Şekersiz Tom Collins

bu limonata tadında ki kokteyl için size  1 ölçek çin cin, biraz limon suyu,ve soda gerekiyor.Eğer tadı acımtrak gelirse biraz tadlandırıcı ekleyebilirsiniz.

2-Hafif beyaz Rus

Aslında oldukça yoğun kremalı ve kalorili içeçeği daha az kalorili yapmak elinizde. Krema yerine yağsız süt ve biraz kahve ile votka karıştırabilirsiniz.. inanın tadı gerçekten çok hoş oluyor.

3-Light Margarita

Margarita aslında oldukça yüksek kalorili bir içecek..İçinde ki triple sec ve şeker şurubu onun kalorisini oldukça yükseltiyor.Biraz tequilayı  limon şurubu yerine biraz portakal likörü ile karıştırarak kalorisini düşürmeniz mümkün.

4- Sağlıklı Mimosa

aslında portakal suyu ve Şampanya çok yüksek kalorili bir içecek değil ancak siz yine de taze sıkılmış portakal suyu ile yarım şampanya yarım soda koyarak kalorisini çok daha aza indirebilirsiniz.

5-Az kalorili Mojito

Mojito gerçekten belkide en lezzetli ne var ki en kalorili içeceklerden. Şeker yerine biraz bal nane ve limonu iyice ezerek karıştırıp içine soda ve biraz rum ekleyerek daha hafif bir içecek elde edebilirsiniz.