Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat

Yalıkavak bambaşka bir dünya ...

17.06.2014 Tarihinde yayınlandı

Bana göre artık Bodrum eski havasını, keyfini kaybetti, benim için Bodrum demek rahatlık, yaz, beyaz evler, balık sanatın öne çıktığı bir eğlence  demekti oysa şimdi Bodrum İstanbul'dan öteye geçti bile... sanırım benim gibi düşünenler azınlıkta ki Bodrum'da her yaz nufüs patlaması yaşanıyor. . Benim Bodrumumun üzerinden neredeyse 25 yıl geçti...Bodrum'da doğal olarak gelişen dünyaya ayak uydurdu bile..İşte örneği Türkiye'de ki ilk Nobu restaurant ve Missoni butik Bodrum'da açıldı.

İşte Bodrum'da en özel adreslerden biri Yalıkavak Marina.....  Azeri İş adamı Mansimov’un sahibi olduğu ve Emre Arolat tarafından inşaa edilen Palmarina ‘da yok yok..Bodrum'un ünlü Balıkçı Sait’inden Cookbook’a Loft’a, Nusret’e; Mezzaluna’dan Cipriani’den, Billonaire Club’e hatta yeni açılan Nobu’ya dek her kategoride yemek yemek imkanı sunan bu tesis ayrıca alışveriş konusunda da inanılmaz alternatif sunuyor. Küçük lüks bir Nişantaşı tadında olan Plmarina belki turizm için oldukça iyi bir yatırım ancak eski Bodrum ruhunu anımsatacak hiçbirşeye de sahip değil malesef. Sanat galerisinden, Haremlique’e, Midnigt Express’ten Brandroom ve Vakko’ya kadar farklı ölcek ve konuda dükkanıda barındıran Palmarina ayrıca oteli Palmalife ile isteyene eğlence odaklı, isteyene de Osman Müftüoğlu önderliğinde sağlık odaklı konaklama imkanı da sunuyor.