Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

Yeni hobim Cam...

08.12.2013 Tarihinde yayınlandı

Felekşan Onar!'ı sanırım tanımayan yok..10 sene önce hobi olarak başladığı camda artık uluslararası  platformlarda Türkiye'nin gururu olarak katılacak kadar bu işte yol almış bir cam sanatçısı .. Ben yaptıklarını çok seviyorum. 11 aralıkta  Nişantaşı chalabi galeri de açacağı sergiyi de dört gözle bekliyorum.

Uzun lafın kısası Felekşan'ın ön ayak olması ile biz 6 kişilik bir gurup cam yapmayı denemeye karar verdik.  Beykoz'da ki cam atölyesi bizim gibi acemilere de kapılarını açan bir vakıf. Burası aynı zamanda dünyaca ünlü cam sanatçıları ile workshoplar yapabileceğiniz tam teşekküllü bir cam okul .Yılmaz Yalçınkaya gerçekten çok özel biri, uzun seneler profesyonel hayatın içinde bulunan bir cam sevdalısı. Kendi hobi olarak başladığı bu sanatta herkese yol açabilmek için Beykoz da ki Cam Vakfı'nı kuran dünya tatlısı bir beyefendi.Bugün onun sayesinde camla tanışmak, çalışmak çok daha kolay olmuş.

Tabii ben bu denyimimde en baştan ne şanslı olduğumu itiraf etmeliyim, zira Felekşan her konuda bize yol gösterip yanımızda. İlk iki gün Beykoz Cam ocağında farklı teknıkler denedik.İlk  Ahmet Özdeniz  ile boncuk yapmakla tanıştık, sonra  füzyon denedik;  ertesi gün cam üfledik en sonda kalıpla çalışmayı yaptık. Benim bu konuda hiçbir iddiam yok ancak ben gerçekten camı çok sevdim..Yapmam gereken çook kilometre var herkese tavsiye ederim ben bu işi çok sevdim hele ilk sefer kalıpla çalışma sonucu çıkanları görünce ben bile inanamadım... Teşekkürler Felekşan ve Cam Vakfı