Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Mücevher & saat

Delfina Delleterez mücevherleri İstanbul'74 de sergilenicek..

07.05.2014 Tarihinde yayınlandı

 

Açılışı yaşadığımız acı olaydan dolayı ertelenen sergi  İstanbul;74 ün yeni adresinde 12 haziran'da başlıyor. İstanbul'74 hepimizin yakından bildiği gibi sanat, sinema, moda, edebiyat, müzik ve mimari alanlarda özel organizasyonlar, sergiler, konferanslar düzenleyen çok özel bir platform. Yeni taşındıkları Kuloğlu Mahallesi Turnacıbaşı Caddesi Neşe Apartmanı kat 2'ye ben geçen hafta gittim. Demet ve eşi  Alpan Eşeli inanılmaz keyifli bir yer yaratmışlar.

Beyonce'nin elinde Delfina tasarımı bir yüzük

Bu yeni ofis- sergi alanlarının açılışını da ünlü mücevher tasarımcısı Delfina Delleterez ile yapıyorlar. Fendi ailesinin bir ferdi olan Delfina, 2007 yılında kendi ismini taşıyan  bir mücevher markası yarattı.Özellikle ilk senelerde tasarladığı dudak yüzük ile uzun süre tasarım dergilerinin manşetlerinden inmedi. İşte şimdi14 mayıs'ta ilk defa İstanbul'da bir sergi açıyor.Hem Delfina'nın birbirinden güzel tasarımları; hem de İstanbul'74 ün bu nefes kesen yeni mekanını mutlaka gidip görün derim. Sergi 12 Haziranda başlıyor....