Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda

Mykonos'ta nerede kalmalı ve nerede yemeli?

24.07.2013 Tarihinde yayınlandı

Mykonos gerçekten oldukça hoş otelleri ve restaurantları olan bir ada. Tek sorun adada sadece 21 taxi var bu durumdada taxi ile bir yere gidebilmeniz neredeyse bir mucize. Biz çok tatli bir taxi şöförü ile tanıştık Panos..Orda gerçekten hayatımızı kurtardı..Size Panos'un cebini vereceğim +30 6974546791.Önceden ararsanız ve saat verirseniz Panos mucizevi bir şekilde ya kendi size yetşiyor ya da size bir arkadaşını yolluyor.Bence mykonos'ta ki en önemli telefon Panos'un cep telefonu....

Mykonos adasının en güzel oteli tartışmasız Cavo Togoo. Mykonos merkezine 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde  bulunan bu otelin her odasından muhteşem bir deniz manzarası bulunmakta. Özellikle güneş batışı bu otelden bir başka güzel gözüküyor.Havuzunun içinde sonsuzluk duygusuna sahip olduğunuz bu otelin tek eksiği denize kıyısı olmaması.

Yine şehir merkezindeki güzel otellerden biri içinde Nobu restaurantın ahçısı Matsuhisa Mykonos'unda  da bulunduğu otelde bir de Belvedere Club de oldukça populer.Bu otelin içindeki butikte gerçekten çok hoş ürünlerin sergilendiği ve satıldığı bir yer.

Bizim kaldığımız Psarou beach'te ki Grecotel zincirine ait Mykonosblu da adanın en hoş otellerinden biri.Bazı odalarının özel havuzu var. Ne var ki temizlik konusunda ben çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim.Özellikle de spa bölümünün temizliğinden ancak dekorasyonu ile gerçekten oldukça hoş bir otel.  Paradise beach ile Paranga beach arasında konumlanmış Sangiorgio otel doğal kayaların üzerine konumlanmış havuzu da bulunan bir otel.

Tabii bunların dışında binlerce otel var adada büyüklü küçüklü ancak bunlar adanın en gözde otelleri yukarıda size saydıklarım.

Şimdi de biraz yemek konusundan bahsedeyim. Hiç kuşkusuz Yunan yemekleri bizim ağız tadımıza çok yakın sadece nedense oradaki balık ve mezeler çok çok daha lezzetli. ilk gece La maison de Catherine(chez Katrine)'e gittik. yemekler inanılmaz lezzetli idi. Nikiou 1_ag. gerasımos adresindeki lokantanın telefonu 22890 22169(catrins-m@hit360.com)

Daha önce plajlardan bahsederken Nammos'tan bahsettim:hem yemekleri, hem de eğlencesi ile nammos oldukça ünlü.Psarou Beach'de ki bu lokantaya rezervasyon yapsanız dahi en az 20 dakika bekliyorsunuz. Ayrıca plaj bölümü içinde yataklara mutlaka rezervasyon yapın yada bir şişe şampanya açarak işi halledebilirsiniz. (www.nammos.gr)

Ayrıca Agias sostis plajında ki Kiki de mutlaka gidilmesi gereken bir yer. rezervasyon kabul edilmeyen lokantada sıra beklemeye değecek tadlar var.

Belvedere otelin içinde ki Nobu-Matsuhisa ve Belvedere barda hoş lokantalardan.

Caprice'den gün batımı ..

adadaki gidilmesi gereken bir adreste Caprice bar.Buradan gün batımını seyretmenin tadına doyum olmuyor.Geç saatlerde de oldukça hoş müziği ve kokteylleri ile çok eğlenceli bir yer.Little Venice'de bulunan bara uğramadan sakın dönmeyin.

İnterni bar restaurant, Avra bar restaurant da oldukça eğlenceli ve güzel bir yer.

Peki oralara gidip de gyro yemeden dönülür mü? Biraz uzak da olsa  adadaki en güzel gyroculardan biri Yougli- +30 22890 22155.gerçekten çok lezzetliydi.biz taxi söförümüz Panos sayesinde öğrendik burayı.