Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

Şeyda Çoskun'la 1 haftada 4 kilo verdim....

05.12.2013 Tarihinde yayınlandı

                      Hindistan seyahatimde yediklerimden sonra eve dönünce kısa bir kriz yaşadım zira malesef ne elbiselerim ve ne de pantalonlarımın içine artık sığamıyordum.İşte burada Şeyda Çoskun hızır gibi yardımıma yetişti. Ben yemek yemeği ve içki içmeyi çok severim ve özellikle Aralık ayı benim için tam bir festival ayıdır, hem yaşgünüm, hem evlilik yıldönümümüz hem de yılbaşı..Bunun dışında sanırım yılın en çok daveti de bu aya denk geliyor., ancak ilk defa bu ay kendime bir hediye vermeye karar verdim ve Şeydanın gurup programına katıldım. Bir hafta oldu ve 4 kilo verdim..O kadar mutluyum ki... Ayrıca Şeyda'yı daha önceden de tanıyordum ancak hiç çalışmamıştım ..Dünya positifi biri...Hiç de dendiği gibi öyle despot, kızıp bağıran biri değil.Hyper enerjisini bence doğru kanalize eden çok tatlı biri, ekibi de öyle. Sizi o kadar sık arayıp kontrol edip motive ediyorlar ki zaten rejimi bozmaya utanıyorsunuz. Ben aralık ayında kendime ilk defa farklı ve yararlı bir hediye verdim ve çok mutluyum..Size de eğer kilonuzdan muzdaripseniz kesinlikle Şeyda ile çalışmanızı tavsiye ederim. 15 Ocak 2014 te yine bir gurup programı başlatıyor, birebir çalışmak istemezseniz mutlaka biran önce gurupta yerinizi alın.

Şeyda ile sevgililer gününe kadar incecik olmanız mümkün...15 ocak'ta  ki gurup dolmadan arayın... inanın pişman olmayacaksınız....