Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       İstanbul

İstanbul'da iki yeni keyif adresi....

25.05.2014 Tarihinde yayınlandı

İstanbul koskocaman bir şehir ve hergün yeni, keyifliyerler açılıyor. İşte size iki yeni yerden bahsetmek istiyorum.Biri aslında belki de en eski, en özel adreslerden birinin yeni mekanı. Evet bu yaz Ersoy Çetin'in Park Şamdan'ı ve Emre Ergani'nin &bar yepyeni bir adreste. Boğaz kenarında ki en gözde mekanlardan biri olan Ottoman Otelin içinde bu haftasonu açılan ParkŞ amdan &thebar bence bu yaza imza atacak mekanların başında gelecek. Ebru Mengenecioğlu'nun sahibiolduğu A day of design tarafından dekorasyonu gerçekleştirilen yere rezervasyon için  0542 7723333 nolu telefonları kullanabilirsiniz.

Park Şamdan ve &the bar yeni adresinde....

İkincisi ise, bu yaz oldukça populer olması beklenen üç yıldızlı Michelin sahibi  İtalyan ahçı Massimo Bottura'nın Zorlu Center Eataly'nin içinde açtığı  fine dinning restaurant'ı ...Restaurante İtalia.

Tüm restaurant'ın Bottega Veneta mobilyalarla döşendiğini düşünürseniz, sadece bu mobilyaları görmeye bile bir kez en azından gidilir derim ben. Fine dinningin belki de ilk örneği diyebileceğimiz bu restaurantın ,bence tek negatif tarafı Eataly'nin içinde yer alması ve gerçekten labirent gibi yolunu bulmakta zorlanmanız. Ancak dediğim gibi denemenizde yarar var.

48 saat boyunca pişirilen özel dana eti Ristorante İtalia'nın imza yemeklerinden biri.