Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       İstanbul

Bu yaza MİXO teras imza atacak....

07.07.2014 Tarihinde yayınlandı

Bu yaza imza atacak yerlerin başında Mixo teras geliyor.Mayıs sonunda açılan Taksim'de ki Martı İstanbul otelin çatı katında yer alıyor. Geçen gece çok eğlendiğim bir gece geçirdiğim Mixo Terrace’ın 17.00’den gece 04.00’e kadar açık…Sadece müzik ve içkisi ile değil yemeği ile de ön plana çıkan Mixo'da odun ateşinde pişen Napoli pizzası, taze ve günlük sebzeler ve peynirlerden oluşan başlangıçları, ev yapımı taze makarnaları ve en özel etlerin servis edildiği lezzetler arasında  “Zencefilli Izgara Kuşkonmaz”, “Dana Carpaccio”, “Adaçaylı Ravioli”, “Ağır Ateşte Pişmiş Dana Kaburga”, “Lagos”, “Izgara Somon”, “Papardelle Pancetta”  en sevilenlerinden birkaçı..Farklı tadlarda kokteylleri denemekten hoşlanıyorsanız “Gingano”, “Mixo”, “Beermint” i denemenizi öneririm. benim gibi tatlı meraklılarına da “Çikolatalı Acılı Tart” kesinlikle yenmeli....Gidin pişman olmayacaksınız.

Mixo'da Çarşambaları DJ Yakuza, Salı’ları ise DJ Ferhat ve diğer konuk dj’ler dönüşümlü olarak performans sergileyecek… Perşembe’leri ise ünlü dj Tarık Koray set başına geçiyor… Cuma ve Cumartesi akşamlarında da yine farklı dj’ler Mixo’da oluyor…