Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Cemiyet & davetler

Tog Bazar dedikoduları...

24.05.2012 Tarihinde yayınlandı

Ben dedikoduya bayılıyorum, hele de dinlemeye...Tek sorun biraz balık hafızalıyım o yüzden de tanımadıklarım olunca çok çabuk isim unutuyorum. Size çok fazla unutmadan Tog Bazar dedikodularını yazmak istedim.. Şimdi niye bu ortamı kapalı tutmak istediğimi anlıyorsunuzdur sanırım..

Gelelim Tog bazar'a ..Gerçekten çok başarılı bir organizasyondu..Tüm gönüllüler çok çalışmışlardı. Sabah 10'dan 12'ye kadar ortalık oldukça sakindi..Bunu sebebini sonradan anladım; meğerse  hatunlar o saatlerde makyajda ve berberde hazırlanıyorlarmış.. Şaka söylemiyorum pazar dememek için şık bir isim konmuş Tog Bazar denmiş ancak konsept pazar..E be kadınlar neden pazara giderken makyaja gidersiniz!! Malesef bunu yapanların çoğu da genç kadınlar...Onların hele ne ihtiyaçları var gençlikleri, sade güzellikleri en büyük avantajları değil mi?..Hani less is more... ne kadar aslında doğru...Siz haftaya  zaten dergilerde resimleri göreceksiniz benim çok fazla isim zikretmeme gerek yok burdan..

Sonra gelelim ayakkabılara...Allahım o topuklar!!! yani pazara alışverişe giderken topuklu giymek acaba hangi moda!! Şaka söylemiyorum dolgu topuk da olsa topukların yüksekliğini size anlatamam.Zaten giyenler üstünde ip cambazı gibi yürüyordu..

 

 

Bir de bu yaz siz siz olun yarı şeffaf yarı fuşya,yeşil,sarı ayakkabılardan sakın almayın....Hele Louboutin'inkini. 3kişiden biri neredeyse onu giymişti..Ben de böylece renk skalasını takip edebildim..

Tabii bu araba Hermes kardeşliğini de unutmamak lazım!! Acaba Hermes Türkiye'nin 3 büyük ilindeki cirosunu başka nerede yapabiliyordur? Ya da bizim hatunlar Herrmes dışında markaların da çanta yaptığını biliyorlar mı acaba?

 

Birde moda ya herkes civciv sarısı, fuşya, portakal rengi, türkuaz..Nerede en cart renkler var onları giymişti...yakışıp yakışmaması,yaş  hiç önemli değil.

Sonra babasının ününden yaralanan gencecik bir genç kızımız bloggerlık yapıyor..Oraya arkasında basın danışmanı ile gelmişti..İnanın bu da ne kadar komikti..23-25 yaşında ki bu aslında tatlı kız neden bunu yapar ki? .Zaten bir işte iyiysen ne basın danışmanına ne de pr şirketine ihtiyacın olur..onlar sonradan zaten olacak şeyler..

Son olarak da ismi bende saklı bazı hanımlar alışverişlerini arkalarından yürüyen şoförlerine taşıtıyorlardı... görüntünün komikliğini size anlatamam.

Hani dedikodu edip edip aslında ben hiiiç dedikodu sevmem denir ya.. vallahi yalan ben dedikoduya bayılıyorum!!!