Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Seyahat       Lokanta

Dar Yacout..bir Marakesh klasiği.....

09.03.2015 Tarihinde yayınlandı

Yacout'a giditmeden Marakesh'ten dönülmez dedi bir arkadaşım.Gidene dek pek anlamamıştım sebebini ancak gidince gerçektende öyle. Yacout gerçekten Marakesh'in gidilmesi gerekenler listesinin başında yer almalı. Medina bölgesinde 20 seneden uzunca bir zamandır hizmet veren Yacout binbir gece masallarını andıran dekoru ile inanılmaz bir ortamda sizi ağırlıyor.

 

Çatı katında ki barda müzik eşliğinde mutlaka yemek öncesi birşey içmenizi önerriim.kutbia camii nide görebileceğiniz bir manzara karşısında oturup birşey içmenin keyfi tartışılmaz.

Yalnız Yacout'a gitmeden önce aç olmaya özen gösterin ..Fix menü şeklinde gelen yemeklerle biz çatlayacak duruma geldik.Son gelen hindistan cevizi sütü ile yapılmış yufkalı tatlının hepsini yiyebilirdim, tadı hala damağımda desem yalan söylemiş olmam.

Ben menüden en çok limonlu tavuk tagine ve tatlıyı sevdim.Bir de Tavuğu sanki ameliyat eder gibi bir ustalıkla ayıklayan garsonların inceliğine hayran kaldım. Gitmeden yer ayırtmanızı öneririm zira son dakika yer bulmak oldukça zormuş.

 
+212 (0)5 24 38 29 29
+212 (0)5 24 38 29 00
Fax : +212 (0)5 24 38 25 38
yacout@menara.ma