Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

NY'da interactif bir oyun...Sleep no more

14.02.2015 Tarihinde yayınlandı

Son dört aydır yazacağım hep birşeyler araya girdi ... Son NY seyahatimde gördüğüm en enteresan oyunlardan biri Sleep no more... Ben yalnız gittim ancak biriyle beraber gitmenizi öneririm. Zira bazen ürkebiliyorsunuz hatta gurup olarak gitmek en eğlencelisi sanırım.

530 west 27st street 'te McKittrick adlı 5 katlı bir otel gerçekleşen oyun  Macbeth'in bir eserinden uyarlanmış... McKittrick Hotel'in  içinde birçok oda bulunuyor..doktor ofisi, çocuk odası, mezarlık, dükkanlar,balo salonu gibi farklı dekorlarda odalar... seyirciler otele girince kendilerini Manderley Bar da buluyorlar.Oyun sırasında da  buraya tekrar uğrayıp birşey içebiliyorsunuz zira oyun 3 saate yakın sürüyor.Siz oyun başladığında maskelerinizi takarak oyuna dahil olıuyorsunuz. Kapıdan girince sizlere verilen maskeleri sadece seyirciler takıyor,  aktör ve aktrislerde maske yok.. Herkes beyaz maskeleri ile odalardan odalara yürüyor, eğer biriyle gittiyseniz ve bir şekilde ayrı düşerseniz aynı oyunu seyredemiyorsunuz yani herşey anlık gelişiyor. Ya da bu oyuna ikinci kez gittiğinizde de farklı birşey seyrediyorsunuz...5 katlı otelin odalarından odalarına gecebiliyor , dekorlara dokunup sizde çekmecelere dahil herşeyi karıştırabiliyor yani bir şekilde oyuna tamamen dahil oluyorsunuz. Farklı tecrübeleri sevenlere kesinlikle önerirrim.