Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

JUİCİNG adlı kitapla immün sisteminizi güçlendirin...

13.04.2015 Tarihinde yayınlandı


Sağlıklı Yaşam Koçu ve Juicing Uzmanı Cenk Kıral, dengesiz havalara karşı alınabilecek en iyi önlemin vücüdü meyve ve sebze suları ile güçlendirmek olduğunu düşünüyor..Bunula ilgil bir kitap kalame alan Kıral, özellikle mevsim geçişinde enerjiyi yüksek tutmak için güne “Morning Reset Juice”u ile başlamanın etkili olduğunu söylüyor.
“Bünyem zayıf, bu tarif benim için yeterli olmaz!” diyenler içinse “Bağışıklık Güçlendirici Juice” tarifi ile soğuk algınlığına kapılarınızı kapatıyor!

İşte Cenk Kıral’dan “Morning Reset” ve Bağışıklık Güçlendirici Juice” tarifleri:

Morning Reset Juice:

1 yeşil elma
1 limon
1 salatalık
1 avuç kadar nane yaprağı
1 başparmak kadar zencefil

Faydası: Sabahları uyanır uyanmaz enerji veren tazelik, A, B ve C vitaminleriyle yüklü alkali deposu ve aynı zamanda antienflamatuvar bir karışım.

Elma, limon ve zencefil eğer organik değillerse kabukları soyularak juicer’a atılmaları önerilir.

Eğer elmalar çok küçükse, 2 tane ile yapılabilir.

Haftalık kürlerde bu juice karışımından sabah kalkar kalkmaz ve yine sabahın ilerleyen saatlerinde olmak kaydıyla günde 2 bardak içilebilir.

 

Bağışıklık Güçlendirici:

1 elma
3 sap kereviz
4 sap lahana
½ limon
1-1.5 cm soyulmuş zencefil kökü

Sizlere “taptaze” bir hayatın kapılarını aralayan daha fazla tarifi Juicing ile Gelen Sağlık kitabında bulabilirsiniz!

 

Faydası: Bağışıklık sistemini güçlendirmek enfeksiyon hastalıkları ve kansere karşı önemli avantajlar sağlıyor. Bu sayede kronik hastalıkların ortaya çıkması engelleniyor (bu tarif soğuk algınlığı, grip ve kanserden etkilenme olasılığını azaltıyor).