Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Lifestyle

NY'un en cool kartı Magnises...

24.08.2014 Tarihinde yayınlandı

Black Kredi kartlarının  özellikle AMEX Black'in alım gücü ve prestijini düşünürseniz insanların ayrıcalıklı olmayı ne kadar çok sevdiğini anlayabilirsiniz. 22 yaşında ki Billy McFarland, bu konuda ki zaafı farkederek bunu bir olanağa çevirmiş. Bütün prestijli kredi kartlarında biriken puanlarla uçak bileti , seyahat rezervasyonu ya da bir hediye alabiliyorsunuz. McFarland  ''burada ki açığı gördük ve AMEX Black esinlenerek biraz daha farklı şu an için sadece NY’da yaşayanlara özel bu kartı mart 2014 tarihinde hayata geçirdik'' diye anlatıyor. MAGNİSES adı verilen bu karta özellikle 25-35 arasında ki gençler arasında çok popüler. Yaklaşık şu ana dek sadece 3000 kişinin üyeliği onaylanan Magnesis kart, size kredi kartı ve banka kartının sunduğu kolaylıkların hepsini verdiği gibi inanılmaz güzel bir concierge servisi de  sunuyor. Çok ciddi bir internet ağı ile çalışan kart, üyelerine ahçıdan, müzik setine, araba servisinden, spor klübüne; çilingirden market alışverişinize dek hayatın her kadamesinde kolaylık sağlıyor. Ayrıca 100 e yakın NY'da ki en popular adreslerde de ciddi bir indirim olanağı sağlıyor. Yani size bu indirimler otel ya da uçak yolları yerine hergün alışveriş ettiğiniz yerlerde kullanmanızı sağlıyor.

The Times gazetesine göre bu kartı taşıyabilecek kadar cool iseniz paslanmaz çelikten tasarlanan bu karta sahip olabiliyorsunuz. NY şehrinden sonra Washington DC ve Los Angles’ta da pazarlanmasına başlanacak kartın yıllık üyelik ücreti 250 dolar.