Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Sağlık&yemek

Pavlok bileklikleri elektroşokla sizi yola getiriyor...

09.07.2014 Tarihinde yayınlandı
Son dönemde herkesin kolunda bir fitness bilekliği görmek çok doğal oldu...işte bunlara bir yenisi daha mı eklendi diye bu yazıyı okurken, gerçekten farklı olduğunu gördüm...
Stanford Üniversitesinde araştırmacı Maneesh Sethi,  eski tip bilekliklerde ki uyarı  sistemlerinin insan davranışları üzerinde çok etkili olmadığını düşündüğünden, Pavlok adlı bir akıllı bileklik geliştirmiş. Pavlok fitness takip bilekliklerinden aslında çok da farklı değil. Bluetooth 4.0 üzerinden telefonlara ve ya androidlere bağlanarak değerleri takip ederken, kullanıcının kendisine koyduğu hedefleri de izliyor. Ancak bu hedefler kaçırıldığında bileklik farklı bir uyarı yolu ile kullanıcıyı uyarıyor.... O da elektroşok...... yani size uyarı olarak verilen küçük elektroşoklar sayesinde hedeflerinize daha kolayca ulaşabiliyorsunuz. 2015 yılının ilk aylarında piyasaya sürülecek bu aletin satış bedeli 250 dolar olacak.