Text Widget

Hello there, this is a custom widget area, you can add anything here or in mollis est fringilla non. Vestibulum et felis lacus. Curabitur sed.

Our Pages

Blog Categories

Arama

Trends & Moda

Mykonos'un plajlari

24.07.2013 Tarihinde yayınlandı

Hafta sonu Mykonostaydım simdi size bir müddette bu keyifli adayı yazarım artık.Öncelikle plajlarından işe başlayayım. sonra sırası ile oteller restaurantlar ve tabii ki alışverişe de sıra gelir.

Öncelikle Psarou Beach..Meşhur Nammos Beach club'unda yer aldığı bu koy rüzgardan oldukça korunaklı bir koy adanın diğer koylarına nazaran. Oldukça popüler olan Nammos dışında ıkı tane daha daha kolay yer bulabileceğiniz plaj bulunmakta. Nammos için late bir öğle yemeği yapmanızı tavsiye ederim yemekleri gerçekten leziz.(tel.2289022440 www.nammos.gr)

Paradise beach adanın çıplaklar plajı..Buraya gitmeyi planlıyorsanız kesinlikle mayo almayın yanınıza. diğer bir koySüper Paradise Beach  ise adadaki en meşhur ikinci koy desem yalan olmaz. Guy ve lezbiyenlerin ağırlıklı gittiği bu koyda birkaç taverna ve barda mevcut.oldukça eğlenceli plajlar var.Farklı eğlence arayışında olanlar için burada ki Jackie O isimli bar gerçekten görülmeye değer...

Agios Sostis Beach  altın renkli kumla örtülü bir plaj. Doğanın ortasında buluna bu plajda Kiki adlı lokanta gerçekten muhteşem bir lezzet sunuyor.Yer ayrıltılmayan bu restaurantda gidip sıranızı beklemelisiniz.ancak inanın değer beklemeye..

Santa Maria otelin özel plajı veyaKalo Livali'de bulunan Solimar Beach de mutlaka gidilmesi gereken plajlardan ikisi...Solimar 2da şef Marios Curis'in işlettiği restaurantı da denemelisiniz.